| Print side |

Forside | Idrætten | Børn | Elite | Klubber | Aktiviteter | Resultater | Kontakt | Udgivelser | Film

Foto

 

Motionsløbsarrangement i Kalundborg den 22.-24 juni

Opdateret d. 08-04-2018

I forbindelse med motionsløbet ”Triplemarathon” i Kalundborg, weekenden 22.–24. juni, inviteres alle RaceRunnere, der har lyst til at løbe motionsløb.

 

Motionsløb findes i mange udgaver og distancer. Fra de små (private) motionsløb, offentliggjort på f.eks. www.motionslob.dk med få løbere og op til de store som f.eks. Copenhagen halv- og helmaraton med flere tusind løbere.


I de store løb som Copenhagen halv- og helmaraton løber man for at få oplevelsen og måske en god tid. Ruterne er ofte flade og helt/delvist lukket for trafik. Det er ikke så socialt, man er meget overladt til en selv, med mindre man har aftalt at løbe med andre.

 

Ved de små motionsløb er det sociale mere i højsædet, og man løber ikke efter tiden. Der kan man opbygge sociale kontakter til andre løbere. For os RaceRunnere er det en god mulighed for at finde løbene hjælpere, der vil og kan løbe den tid og distance, som man selv ønsker at løbe f.eks. en halvmaraton. Forved de store halv og (hel)maraton kan man ikke få en cyklende ledsager grundet det store deltagerantal.

 

Vi samler RaceRunnere til motionsløb
I forbindelse med motionsløbet ”Triplemarathon”, i Kalundborg, weekenden 22.–24. juni 2018 samler vi jer RaceRunners, der har lyst til at løbe motionsløb.

 

Der er fokus på det sociale i at løbe – ikke det at komme først over målstregen. Det handler om din indre oplevelse. Kun for Helmaraton er max-tiden 6 timer.

 

Starten går fra 5 Tårns Motions klubhus, Lundemarken 64, Kalundborg. Vær klar kl. 17. fredag og kl. 10.00 lørdag og søndag. Der løbes på samme rundstrækning på 5,27 km alle dage og en stor del af ruten er langs smukke Kalundborg Fjord.

 

Rutens underlag er en god blanding af: asfalt, græs, ærtesten (småsten), grussti og skovsti. Terrænet på ruten er forholdsvis fladt med et par lette stigninger – men husk: Når det går op ad bakke, går det også altid ned igen. Ved dette løb er cyklende ledsagere tilladt.

 

Fredag og søndag 4 eller 8 omgange.
Lørdag løbes 1, 2, 4 eller 8 omgange
2 omgange = 10,5 km (kvart helmaraton)
4 omgange = 21,1 km (halvmaraton)
8 omgange = 42,2 km (helmaraton)


Der er 5 Tårnsmedalje til alle, der gennemfører min. 1 løb. Hvis alle 3 dage gennemføres halv- eller helmaraton fås i stedet den specielle triplemedalje.


Efter løbets gennemførelse er der gratis grillpølse fra Hvidebækslagteren. Øl og sodavand kan købes til den fordelagtige pris af 10 kr. Der kan betales med Mobilpay til klubben.

 

PROGRAM ROAD RACERUNNER-WEEKEND
Vi har en fælles aktivitet fredag og lørdag aften. Fx yoga; bevægelses- og vejrtrækningsøvelser til musik. Lørdag aften er der Sankt Hans Bål på havnen.

 

Selve løbene kan du tilmelde dig via 5 Tårns hjemmeside i løbet af foråret og senest ca. 1 uge før. https://www.5taarnsmotion.dk/

 

Hvis du vil deltage i RaceRunner programmet og overnatning på vandrehjemmet, skal du tilmelde dig på her:
https://eu.jotform.com/80972297888378


Husk at skrive, hvilke løb du tænker at deltage i, om du har ledsager med, og hvornår du kommer og tager hjem. Samt om du skal have et meget handicapegnet værelse og fx om du er vegetar.
 

Kulturministeriets Parasportspris giver støtte til overnatning og mad på vandrehjemmet for 8-10 løbere på RaceRunner. Hvis du er interesseret i at vide mere, så skriv her i april til Connie Hansen på:
mail@by-conniehansen.com


Seneste Nyheder

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Støtteforeningen
Royal Run med masser af RaceRunnere til start
Maratonløb nr. 80 – et specielt antal at runde
Tre danske atleter udtaget til VM i Dubai
Kom og prøv-dag i Vejle den 26. maj
 

Genveje

Camp & Cup 2018

Støtteforeningen for RaceRunning Danmark

RaceRunning Facebook International

CPISRA

RaceRunning in English

Sponsorer

Via Biler Logo

RaceRunning Danmark - msi@dhif.dk -Betty Nansens Allé 57, 2. tv., 2000 Frederiksberg - 4084 2457
  |  Har du nyheder til hjemmesiden, skriv til webmasteren - msi@parasport.dk  |  
Page in english