| Print side |

Forside | Idrætten | Børn | Elite | Klubber | Aktiviteter | Resultater | Kontakt | Udgivelser | Film

Foto

 

Invitation til Atletikdommerkursus

Opdateret d. 04-02-2019

Af Mansoor Siddiqi, Landsholdschef & koordinator for RaceRunning

 

Kære atleter, ledere, trænere og hjælpere inden for RaceRunning

 

RaceRunning Danmark inviterer jer hermed til Atletikdommerkursus den 23. marts 2019 (gælder også rask-atletik).

 

Da RaceRunning nu er en officiel disciplin inden for WPA-atletik, World Para Athletics, har vi brug for flere dommere med indgående kendskab til Para-atletikken, så vi stadig kan afvikle vores internationale stævne under den international Camp & Cup hvert år i uge 28. Vi oplever desværre ofte en mangel på dommere, og det er således utrolig vigtigt for os at finde frem til dig og andre, der har interesse i at blive dommer inden for disciplinen RaceRunning, der er i rivende udvikling.

 

Derfor vil vi gerne give dig, som har berøring med RaceRunning, mulighed for at erhverve dig det eftertragtede dommercertifikat gennem en dansk atletikdommeruddannelse. Uanset om du har været atlet, eller du stadig er aktiv i RaceRunning, eller du er leder, træner eller hjælper.

 

Hvorfor er et dommerkursus godt for mig?

-      Det giver dig dybere viden om atletikreglerne.

-      Hvis du har været aktiv i RaceRunning, kan du med dette kursus stadig have kontakt til RaceRunning-miljøet og være med til at give nye atleter nogle gode stævne-oplevelser.

-      Som dommer gør du en vigtig forskel.

 

Hvad forventes der af en dommer efterfølgende?
Som dommer vil du én gang om året få tilsendt en oversigt over de stævner, der er i løbet af året. Som dommer vælger du selv, hvilke stævner du ønsker at dømme ved, samt hvilke dommeropgaver du ønsker at løse. Som helt ny dommer, vil man de første par gange blive ”føl” til en erfaren dommer, som vil lære fra sig.

 

Vi inviterer til et atletikdommerkursus i BeneFiT Odense’s lokaler, Stenhuggervej 34, 5230 Odense M, lørdag den 23. marts kl. 09.00 – 18.00

 

Kursusundervisere bliver Buster Ådahl Damsted Nielsen, som tager sig af atletikstoffet, og Mansoor Siddiqi, som tager sig af de specielle regler for de forskellige handicapgrupper.

 

Stoffet bliver gennemgået i teori via PowerPoint og eksempler ud fra regelmateriale, der fremsendes et par uger før kurset. Indholdet er dels alle de gældende regler for den almindelige atletik, dels de specielle regler, der gælder for de forskellige handicapgrupper.

Kurset afsluttes med en lille prøve, og I modtager et bevis på, at I er anerkendte dommere i atletik for både handicappede og ikke handicappede. I vil ca. en uge før kurset modtage materialet, så I har mulighed for at kigge det igennem.

 

Tilmeldingen skal ske på dette tilmeldingslink:

https://form.jotformeu.com/parasportdanmark/atletik-dommerkursus

– husk at tilmeldingsfristen er den 9. marts 2019

Alle tilmeldte får kursusmateriale, morgenmad og frokost lørdag, samt vand, the/kaffe i pauserne.

 

Deltagergebyr: 200 kr. pr. person, som skal indbetales på Danske Bank: Reg. Nr. 4065, konto nr. 4099 14 53 82, og mærkes navn/RaceRunning trænerkursus 2019, inden den 9. marts 2019

Spørg evt. jeres klub om tilskud til dette, som klubben bør kunne få igennem Folkeoplysningsloven. Vedr. kørsel anbefales samkørsel, samt at klubberne søger ”paragraf-44-midler” igennem Parasport Danmark.


Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte mig, Mansoor Siddiqi, Landsholdschef & koordinator for RaceRunning: msi@parasport.dk - tlf.:40 84 24 57


Seneste Nyheder

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Støtteforeningen
Information fra Støtteforeningen
En vidunderlig aften for RaceRunning
Inviation til Visionsseminar
Taksigelse fra Søren og Jonna Wrang
 

Genveje

RaceRunning Camp & Cup 2020 - DK

Støtteforeningen for RaceRunning Danmark

RaceRunning Facebook International

CPISRA

RaceRunning in English

Sponsorer

Via Biler Logo

RaceRunning Danmark - msi@dhif.dk -Betty Nansens Allé 57, 2. tv., 2000 Frederiksberg - 4084 2457
  |  Har du nyheder til hjemmesiden, skriv til webmasteren - msi@parasport.dk  |  
Page in english