| Print side |

Forside | Idrætten | Børn | Elite | Klubber | Aktiviteter | Resultater | Kontakt | Udgivelser | Film

Foto

Andrea Stokholm Overgaard snuppede bronzemedaljen i Dubai
Andrea Stokholm Overgaard snuppede bronzemedaljen i Dubai
 

En vidunderlig aften for RaceRunning

Opdateret d. 16-11-2019

De tre danske RaceRunning-atleter ved VM i Paraatletik gjorde en formidabel flot figur. Andrea Stokholm Overgaard løb sig endda til en bronzemedalje og kan nu kalde sig verdens tredjebedste på 100 meter-distancen. Også for RaceRunning som paraatletik-disciplin var det en meget fornem opvisning på den store scene.

 

Fredag var en stor aften både for RaceRunning som idræt og for de tre danske atleter, der var i ilden i Dubai, hvor World Para Athletics Championships løb af stablen. Der skulle dystes på 100 meter-distancen i den kombinerede klasse RR2/3, og der var i alt ti RaceRunningatleter fra fem forskellige lande til start.

 

Først var det kvindernes tur. Her havde Danmark både Karla Risum og Andrea Stokholm Overgaard med til start, og begge atleter løb et fornemt løb. Karla løb sæsonens bedste løb i tiden 21.66, hvilket rakte til en fjerdeplads.

 

Andrea Stokholm Overgaard var direkte flyvende og overgik sig selv med en personlig rekord i tiden 21.12, hvilket rakte til en fornem bronzemedalje. Andrea Stokholm Overgaard er med andre ord verdens tredjebedste RaceRunning-atlet på sprintdistancen 100 meter.

 

Efter løbet var Andrea Stokholm Overgaard da også ét stort smil, da hun udtalte sig til pressen:

 

-
 Jeg er meget, meget glad for mit løb. I starten var jeg lidt bekymret, om jeg holdt min bane og sådan, men det gik jo godt, opdagede jeg så, og det var super dejligt at mærke opbakningen fra alle de danske tilskuere.

 

Lige bagefter var det mændenes tur, hvor Danmark havde Lasse Kromann til start. Kromann fik en god start, løb særdeles hurtigt og kom ind på en femteplads i tiden 19.98, der også for ham markerer en ny personlig rekord – og samtidig nåede han en personlig drøm om at komme under de 20 sekunder på 100 meteren.

 

Det var ikke overraskende en meget tilfreds Landsholdschef, der bagefter udtalte sig til RaceRunning.dk. Mansoor Siddiqi var således både stolt af sine tre atleter og særdeles glad på RaceRunning-disciplinens vegne:

 

- Det har været en helt vidunderlig aften med en bronzemedalje, to personlige rekorder og en fjerdeplads. Det her viser, hvad målrettet træning kan gøre, og vi er slet ikke færdige endnu. Det her er bare begyndelsen, både for den danske og den internationale RaceRunning. Løbene var gode, niveauet var højt, og det viser alt sammen, at RaceRunning har en plads inden for WPA som en disciplin for de mest handicappede, udtaler Mansoor Siddiqi.

 

Og det var i sandhed en vidunderlig RaceRunning-aften. VM i Paraatletik var på alle måder en succes for RaceRunning i WPA-regi – og samtidig blev det også til en dansk medalje ved det allerførste VM for RaceRunning.

 
Seneste Nyheder

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Støtteforeningen
Information fra Støtteforeningen
En vidunderlig aften for RaceRunning
Inviation til Visionsseminar
Taksigelse fra Søren og Jonna Wrang
 

Genveje

RaceRunning Camp & Cup 2020 - DK

Støtteforeningen for RaceRunning Danmark

RaceRunning Facebook International

CPISRA

RaceRunning in English

Sponsorer

Via Biler Logo

RaceRunning Danmark - msi@dhif.dk -Betty Nansens Allé 57, 2. tv., 2000 Frederiksberg - 4084 2457
  |  Har du nyheder til hjemmesiden, skriv til webmasteren - msi@parasport.dk  |  
Page in english