| Print side |

Forside | Idrætten | Børn | Elite | Klubber | Aktiviteter | Resultater | Kontakt | Udgivelser | Film

Aktiviteter

 

Velkommen

RR Camp 2011 - LogoDet er 15. gang at FHI-Atletik åbner dørene for en RaceRunners Sports Camp, der som sædvanligt bliver en uge med masser af sportslige aktiviteter, socialt samvær og andre sjove oplevelser.

Alle kan deltage, uanset om man har løbet RaceRunning i flere år, eller lige er begyndt, eller bare har hørt om idrætten.

Man kommer til at møde andre som også løber og f.eks. udveksle gode idéer og erfaringer.

Hvis man gerne vil deltage, men ikke har en Petra/RaceRunner, så er der stor sandsynlighed for at man kan låne en.

 

Selve træningen foregår på Frederiksberg Stadion, mens overnatning, bespisning og andre aktiviteter finder sted på Tre Falke skolen, der ligger lige ved siden af stadionet.

 • Der er handicapegnede badefaciliteter og toiletter med lifte og badestole. Vi sover på feltsenge med 3-5 personer i hvert klasseværelse. Er der behov for hospitalssenge, skal dette noteres på tilmeldingsformularen.
 • Træningen er varieret. Den tilpasses den enkelte løber og andre idrætsaktiviteter inddrages.  Der er desuden tilbud om afspænding.
 • For nye deltagere vil vi hjælpe med indstilling af løbecyklerne og vejlede om træning, tøj, sko m.m. 
 • Igen i år vil vi tilbyde de deltagere, som ønsker det, at filme deres løbestil for derved at hjælpe dem med at optimere denne, så vedkommende kan løbe hurtigere.
 • For at kunne tilpasse lejren bedst muligt, bedes man krydse af på tilmeldingen, om man ønsker at træne 1 eller 2 gange om dagen.

Campens program i hovedpunkter

 • Ankomst søndag den 3. juli, tuning af cyklerne, let træning.
 • Træning 1-2 gange dagligt.
 • Velkomst arrangement: Stjerneløb, fri afbenyttelse af spil.
 • Onsdag: udflugtsdag (hvis du har mulighed for det så medbring en manuel stol).
 • CPISRA International RaceRunners Cup /Åben Stævne den 9. juli
 • Stor fest lørdag aften for campens deltagere.
 • Afrejse søndag den 10. juli.

CPISRA International RaceRunners Cup

Igen i år afholdes der i samarbejde med CPISRA (den internationale idrætsorganisation for spastikere) CPISRA International RaceRunners Cup, hvor kun spastiker kan deltage.

I CPISRA International RaceRunners Cup er der følgende discipliner der kan deltages i:
100 M, 200 M, 400 M, og 800 M.

 

Da vi ønsker at alle uanset handicap skal kunne deltage, afholdes der parallelt med CPISRA International RaceRunner Cup, et Åben Stævne, hvor alle kan deltage, her vil der være følgende discipliner: 40 M, 60 M, 100 M, 200 M, 400 M, 800 M, 1500 M, 3000 M og 5000 M

 

Stævnerne afvikles dog samlet, således at alle løberne kan deltage i samme heat.

Dette giver øget konkurrence med flere deltager og et bedre stævne. Resultater og medaljeuddeling holdes hver for sig for de 2 grupper.

 

I forbindelse med CPISRA International RaceRunners Cup, vil der være klassifikation af de enkelte deltagere. Klassifikation vil sige, at man bliver testet for hvor mange muskelgrupper og dele af kroppen, man kan bruge og at man derefter bliver placeret i en klasse, sammen med andre som kan bruge de samme muskelgrupper/dele af kroppen som en selv.

Her vil det nye RaceRunning klassifikationssystem, som består af 3 klasser RR1, RR2 og RR3 dette kan man læse mere om på www.RaceRunning.org

 

Hvis den aktive bliver klassificeret i en af de ovennævnte klasser, vil vedkommende blive spurgt, om han eller hun ønsker at deltage i CPISRA International RaceRunners Cup. Selv om en aktiv deltager i CPISRA International RaceRunner Cup, kan han/hun godt deltage i Åben Stævne i andre discipliner end dem der er i CPISRA International RaceRunners Cup.

 

Selv om man ikke er spastiker, vil det være en god idé at gennemgå klassifikationen, så man ved de fremtidige danske stævner kan bliver placeret i den rigtige gruppe.

 

Tidskrav til deltagelse ved CPISRA International RaceRunners Cup

Ud over at være spastiker skal man også kunne opfylde nedenstående minimums tidskrav for at deltage i CPISRA International RaceRunner Cup:

 

Mænd/Kvinder

100 M

200 M

400 M

800 M

RR1

2.30,00

4.40,00

7.00,00

13.00,00

RR2

56,00

1.50,00

3.30,00

6.50,00

RR3

40,00

1.30,00

3.10,00

6.00,00

Bemærk: Der er ingen tidskrav ved det Åbne Stævne

 

Tilmelding til CPISRA International RaceRunners Cup / Åben stævne

Dem der har deltaget i stævnet før, og ved hvilke distancer de gerne vil løbe, må gerne tilmelde sig de pågældende distancer så tidligt som muligt. På den måde kan arrangørgruppen være på forkant, når stævnet skal planlægges.

 

Er det derimod første gang man deltager, kan det måske være svært at vurdere, hvilke distancer man vil være god til. Derfor er det også muligt at vente med, at beslutte hvilke distancer man ønsker at løbe, til man er på Sports Campen, hvor man kan spørge trænerne til råds.

Egen hjælper

Selv om vi hjælper med småting og tager hensyn til hinanden, skal du have egen hjælper med, hvis du har brug for personlig hjælp til påklædning, bad osv.  Dog må du kun have én hjælper med. Hvis du har behov for flere hjælpere, bedes du rette henvendelse til Mansoor Siddiqi for at aftale nærmere.

Ledsagerkort

I forbindelse med at vi skal på udflugt, anbefales det at de deltagere, som har et ledsagerkort tager dette med på campen. Dem der endnu ikke har et ledsagerkort, kan læse mere om kortet på: http://www.handicap.dk/brugerservice/ledsagerkort

Hvad koster det at deltage?

Prisen for én uges camp, med mad, træning, udflugt og sociale aktiviteter er kun kr. 2.000 pr. person (dvs. også kr. 2.000 ens for personlig hjælper). Husk at man evt. kan søge sin kommune eller fonde om tilskud.

Tilmelding

Tilmeldingen kan ske under punktet Tilmelding i venstre-menuen, senest 22. maj 2011:

 

Mansoor Siddiqi

Betty Nansens Allé 57, 2. tv.,

2000 Frederiksberg

Email: msi@dhif.dk

Betaling

Beløbet på kr. 2.000 per deltager (også personlig hjælper) skal indbetales senest 2. juni 2011 til:

Jyske Bank:

Reg. nr, 5022 - Konto nr. 12 61 584,

og mærkes: Dit navn og

RaceRunners Sports Camp & Cup 2011

Spørgsmål

Hvis der er spørgsmål, er man velkommen til at kontakte en af de nedenstående personer:

Annemarie Jensen, 4484 0407, annemarie.jensen@hotmail.com

Mansoor Siddiqi, 4084 2457, msi@dhif.dk

 

Sponsorbanner 2011

 

Genveje

RaceRunning Camp & Cup 2020 - DK

Støtteforeningen for RaceRunning Danmark

RaceRunning Facebook International

CPISRA

RaceRunning in English

Sponsorer

Via Biler Logo

RaceRunning Danmark - msi@dhif.dk -Betty Nansens Allé 57, 2. tv., 2000 Frederiksberg - 4084 2457
  |  Har du nyheder til hjemmesiden, skriv til webmasteren - msi@parasport.dk  |  
Page in english