| Print side |

Forside | Idrætten | Børn | Elite | Klubber | Aktiviteter | Resultater | Kontakt | Udgivelser | Film

 

 

Stævneinformation

 

Info til Atleter – et løb trin for trin

 

1. Opvarmning

Gymnastiksalen er åben for opvarmning under hele stævnet.

I pauserne mellem løbene, bliver banen åbnet for opvarmning. Disse tider fremgår af stævneprogrammet.

 

2. Atlet teltet - Atleterne gør sig klar til løb

20 minutter før hvert en­kelt løb kaldes atleterne til start. Herefter har de 5 minutter til at melde sig klar i atlet teltet. Her kan de sammen med deres personlige assistent gøre sig klar til løbet.

 

3. Callroom teltet – Atleterne godkendes før løbet

Callroom dommerne vil løbende kalde atleterne fra atlet teltet over i callroom teltet. Herfra overtager officielle call­room assistenter med at hjælpe atleterne til start. Personlige startassisten­ter kan dog få lov til at hjælpe atleterne helt til start, men det kræver at de er blevet god­kendt. Dette er nærmere beskrevet i afsnittet. Godkendelse af personlig startassistance.

 

4. Løbet sættes i gang

Alle løb startes med Startpistol (el gun).

 

5. Evt. tyvstart

Hvis alle deltagere i et heat er fra samme klas­se, medfører første tyvs­tart diskvalifikation. Når der er blandede klasser er der først diskvalifikati­on anden gang der bliver begået tyvstart.

 

6. I mål

Når deltagerne passerer mållinjen skal de blive stående i deres bane indtil den sidste deltager er i mål. Når det er sket bliver alle dirigeret fra banen af mål officials.

 

7. Foto af de 3 bedste løbere

Umiddelbart efter fina­leløbene, beder vi de 3 bedste løbere om at stille op til et foto foran vores sponsorvæg nær ved målstregen, inden de går ud af banen. Her vil der også være mulig­hed for presseinterviews mm. [Hh1] 

 

Under stævnet

- må kun udøvere og officials opholde sig på banerne. Hjælpere og publikum skal holde sig uden for rækværket. En overtrædelse af dette, kan medføre diskvalifikation af atleten.

 

Åbningsceremoni - Torsdag den 12. juli kl. 13:00

Torsdag den 12. juli kl. 13:00 starter stævnet med en stor åbningsceremoni hvor alle atleter marcherer ind på stadion og repræsenterer deres lande med flag og nationalmelodier. Hvert land skal vælge en landeskiltebærer, hvis navn skal med­deles til Camp Sekretariatet senest tirsdag den 10. juli.

 

Diplomer med konkurrencetider - afhentes søndag den 15. juli

De atleter, som har bestilt diplomer med deres personlige løbetider, kan afhente dem i deres lands postbakke i camp sekretariatet søndag den 15. juli om morgenen. Læs mere om at bestille diplomer under afsnittet Generel Information.

 

Atleterne skal huske at:

· Hjelm er påkrævet på alle distancer.

· Der er startblokke til rådighed på stadion i løb op til 400 m.

· I løb op til 400 m må der ikke skiftes bane.

· I 800 m løb holdes den samme bane de første 100 m, en overtrædelse af dette, kan medføre diskvalifikation. Der vil være en markering, hvor atleterne må trække ind

· 2 startnumre skal fastgøres så de er tydelige på henholdsvis højre side af RaceRunner cyklen og på ryggen af løberen.[Hh2] 

 

 

Genveje

Tilmelding til FM – 15. september 2018 i Odense

Camp & Cup 2018

Box - RR Motionsløb 2017

Støtteforeningen for RaceRunning Danmark

RaceRunning Facebook International

CPISRA

RaceRunning in English

Sponsorer

Via Biler Logo

RaceRunning Danmark - msi@dhif.dk -Betty Nansens Allé 57, 2. tv., 2000 Frederiksberg - 4084 2457
  |  Har du nyheder til hjemmesiden, skriv til webmasteren - msi@parasport.dk  |  
Page in english